Kirjottelin äsken meidän (mä, Iina, Aino ja Sani)kukkapenkin kevätsiivouksesta, ja kuten arvata saattaa kadotin tekstin kuvan lisäämisen ja esikatselun yhteydessä...ei sitten enää esikatsella mitään-julkaistaan vaan kaikki vuodatukset :)
Oli se tapahtumarikas parituntinen..Keltään ei ainakaan intoa puuttunut, varsinkaan nuilta kolmelta nuorimmaiselta . Kesä näyttää montako liljaa ja perennaa on kadonnut penkinperkauksen yhteydessä?
Sanista on tullut tyttöin kaveri, enää se ei pahemmin yritä riehua hampaittensa kanssa . Talon miehet ovat sitä varten yhä, että heidät on kehitetty Sanin vinkuleluksi :D...
Pihalla tuli potkaluusta pieni otatus Ainon ja Sanin kanssa. Kielsin tyttöä menemästä Sanin luo kun se jyrsii luuta. Eiku selkäni käänsin, niin kuului ärähdys, Aino seisoi luu kädessä (ei sitä nälässä pidetä) ja kun mä karjasin per eiku pimpula , niin molemmat asianosaiset juoksivat minua karkuun eri suuntiin. Melkosta porukkaa meillä ;)
Pitemmittä puheitta (motivaatio kirjotteluun katosi äskeisen romaanin jälkeen, jonka kadotin) palataan asiaan, ennemmin tai myöhemmin ;)