Juhannus sitte oli ja meni. Taisipa olla yksi parhaimmista jusseista jollei paras , kovin oli rento ja mukava keskikesän juhla.Sää suosi nahka paloi ja uimavesikin oli ihanan jäätävää.
Zimon kans kyhättiin etupihalle grilli pyhänä, siinä sitten tuli istuskeltua koko päivä paistellen makkaraa lettuja ranskoja ja z savusti ahvenia. Kyllä tuli toimiva laitos, ei mikään pikkunen pallogrilli, vaan semmonen mihin saa ladata metrisiä koivuhalkoja, eikä maksanut senttiäkään, uusiokäyttöä roinalle :) Lämpötila oli sitä luokaa että vähän tuli paukutettua ja liekitettyäkin muurinpohjalettuja, kunnes löyty se oikea kohta ja aito voi margariinin sijasta....Kotasekki istu illan seuranamme , mikä oli mukava yllätys :)
Aattona kävästiin kokkoa kassomasa tosa joen toisella puolella , paljon oli porukkaa ja tunnelma mukava, sain mä z:kin pois sieltä sitten, oli hällä turinaseuraa sen verran ;)
Koska me ollaan erilaisia otuksia ku normaalit ihmiset, juhannusaattoon kuului "tietysti" myös sian palottelu, pakastus ja kinkun paisto...ihan oikeasti.
Juhannuskoivut on nyt jo syötetty vuohille, joten kyllä meissä varmaan jotain normaaliakin on - sillointällöin